top of page
  • Foto van schrijverVAH

SCHIMMELTROFEE 2011

Op 22 oktober j.l. hebben de 7 bestuursleden van de VAH hun jaarlijkse wedstrijd gevist om de Wim Schimmel-trofee. Deze keer was gekozen voor de forelkwekerij in Meerkerk. Hikmet Hakioglou was óók aanwezig, omdat hij de plaats van Wim van Cappellen gaat innemen in het bestuur.

Patrick de Jong had voor alle bestuursleden een mooi polo-shirt laten maken met als opdruk het logo van de VAH. (zie groepsfoto).

Omstreeks 13.00 uur werd er begonnen met vissen en er werden gelijk in het begin al een paar leuke forellen gevangen. Naar mate de middag vorderde werd er af en toe nog wel een visje gevangen, tot het moment dat Bert Goudswaard z'n hengel krom stond en zijn vangst niet van de bodem af wilde komen. Na wat heen en weer te hebben gewandeld kwam het monster naar boven. Het bleek te gaan om een steur en nadat deze op de kant was gehaald en opgemeten, bleek deze mooie vis een lengte te hebben van maar liefst 114 cm.


Deze vis werd natuurlijk door diverse personen op de foto gezet en daarna weer rustig teruggezet.

Aan het einde van deze gezellige middag bleek dat Patrick de Jong de Wim Schimmel-trofee had gewonnen met 482 punten. De prijzen van deze wedstrijd werden ’s avonds uitgereikt bij Snackbar Den Dam.

Deze avond stond ook in teken van het afscheid van Wim van Cappellen, die ruim 25 jaar in het bestuur heeft gezeten. In aanwezigheid van het gehele bestuur met hun vrouwen werd een envelop aangeboden die Wim zal gebruiken voor de aanschaf van een nieuwe zonneluifel. Thea van Cappellen kreeg nog een mooi boeket.

De einduitslag van de Wim Schimmel-trofee ziet er als volgt uit:


39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios

No se pudieron cargar los comentarios
Parece que hubo un problema técnico. Intenta volver a conectarte o actualiza la página.
bottom of page