top of page
  • Foto van schrijverVAH

JEUGD ROOFVISDAG EN JEUGD COMPETITIE 2015

Bijgewerkt op: 30 okt. 2018

Voor de vierde jaar hebben we als visvereniging weer voor de jeugdleden een roofvisdag georganiseerd met boten en vanaf de waterkant.


De deelnemers zijn in 2 groepen verdeelt waarbij groep 1 meegingen met de boten en groep 2 bleef binnen om een spinner te maken om daaa hiermee te gaan vissen.


Al gauw kregen we bericht dat er op de boten vis werd gevangen. Met de spinner die de jongens hebben gemaakt  om vanaf de kant te vissen werd ook vis gevangen.


Tussen de middag is er gezamenlijk geluncht om hiea de groepen te wisselen. In de middag is er ook goed gevangen en een grote deel van de groep had wel een of meerdere snoeken en of baarzen gevangen Corstiaan Heuvelman wist zelfs een brasem te vangen tijdens het slepend vissen.


Dit jaar hebben we er een wedstrijd van gemaakt en de jongens konden een beker winnen als ze op plaats 1,2en 3 eindigeden, voor de grootste Snoek en baars was er ook een extra prijs meegenomen door Christoph Lang die uit Duitsland is gekomen omdat hij het geweldig vind dat we zulke dagen organiseren voor de Jeugd.


Jesse had de grootste snoek van 90cm en Corstiaan de grootste baars van 27cm.


Alle deelnemers hebben een plug meegekregen voor in de polder als aandenken.


Einde van de dag hebben we ook de deelnemers van de jeugdcompetitie laten komen  voor hun prijs uitreiking als ze al niet meededen aan de roofvisdag. Voor en na de zomervakantie is er gevist op vrijdagavond in het Rijzenwiel of aan de ponykade met de vaste stok.


De planning was om 10 keer te vissen alleen het weer zat niet altijd mee. De veiligheid van de kinderen staat voorop en als organisatie is er toen besloten om niet te vissen hierdoor zijn er 3 avonden niet gevist.


De uitslag is bepaald over de  6 beste wedstrijden.


Anne van Zanten en Jorg Zanen hadden beide de grootste vis van 50cm.


Als organisatie feliciteren we nogmaals de prijs winnaars en hopen dat alle deelnemers volgend jaar weer meedoen in 2016


Als organisatie willen we Melissa Sturrus en Martine Zanen bedanken voor hun hulp in de keuken. Arjan van Ommen en Marc in’t veld voor de hulp bij het maken van de spinner en aan de waterkant. Piet de Ruiter, Adri van Pelt,Teus Verhoeven,Wim Sturrus en Christoph Lang die met hun boot zijn gekomen. Henk Velthuis voor zijn inzet tijdens de jeugdcompetitie


Verder willen we hengelsportzaak “De Snuffelhoek”bedanken voor zijn bijdrage bij alle evenementen van dit jaar.


Foto’s zijn gemaakt door Martine Zanen.


Organisatie:

Ton de Boom, Hikmet Hakioglou en Jacco Zanen.

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page